Mamafit®

Mamafit®

Je kindje is geboren en je kan je een leven zonder al niet meer voorstellen. Na de zwangerschap en bevalling heb je behoefte om weer fit te worden, alleen weet je niet goed wat er al mogelijk is. We hebben goed nieuws: onze MaMaFit training is geknipt voor jou!

Wat is MaMaFit?


MaMaFit begint 6 weken na de bevalling. Vanaf dat moment is het veilig om weer rustig te beginnen met sporten. Tijdens de lessen bouw je rustig je conditie en kracht op. Ook is er aandacht voor het herstel van je bekkenbodem.

Wat kan je verwachten tijdens MaMaFit?

  • 6 lessen van 50 minuten
  • Circuittraining
  • Contact met andere kersverse moeders
  • Veilig fit worden
  • Kleine groepjes van maximaal 6

Voor we starten met MaMaFit krijg je een intakegesprek. We bespreken hoe je bevalling is verlopen en doen eventueel een bekkenbodemonderzoek. We kijken naar je doelen en wat daarvoor nodig is.

Sporten als moeder in
Parkstad

Na 9 maanden zwangerschap en de kraamperiode sta je te trappelen om weer fit te worden. Het is belangrijk dat je niet te hard van stapel loopt en direct gaat hardlopen of zwaar gaat trainen. Het doel van MaMaFit is dan ook gezond herstel en rustig een eigen sportroutine opbouwen. Je kunt bij ons sporten met MaMaFit in de regio Kerkrade, Heerlen en Hoensbroek.

Wat kost MaMaFit?

Voor MaMafit hebben we een pakket samengesteld met alle lessen van 50 minuten. Heb je al ZwangerFit gevolgd bij Bekkencentrum Schambergen? Dan betaal je een lager tarief voor MaMaFit! Bekijk hier onze actuele tarieven.

  MAAK EEN AFSPRAAK