´╗┐BaByMassage

Je geniet van het knuffelen met je baby en leert je kindje elke dag beter kennen. Als je daar wat hulp bij kan gebruiken is de cursus BaByMassage perfect voor jou! Tijdens deze cursus leer je hoe je je kindje kunt masseren. Het masseren van je kindje heeft een aantal positieve effecten, zoals:


• een positieve invloed op de hechting tussen jou en je kindje
• je kindje leert zijn of haar eigen lijf beter kennen
• het kan darmkrampjes verminderen
• het verlagen van stress bij je kindje
• het helpt je kindje rust te vinden

We bieden de cursus BaByMassage aan in verschillende vormen, waarover we je graag meer vertellen!

Geef een BaByMassage cadeau

Zoek je een leuk en origineel kraamcadeau? Wat dacht je van een cursus BaByMassage? Hiermee geef je de kersverse ouder(s) een prachtige manier om te verbinden met hun baby.
Je kiest zelf welke waarde de cadeaubon heeft. Bij het kopje Cursussen BaByMassage onderaan deze pagina staan de mogelijkheden op een rij. Je kunt een cadeaubon geven voor een complete cursus of voor een bepaald bedrag.

Bestel je BaByMassage cadeaubon via het contactformulier

Cursussen BabyMassage

Groepscursus (4 deelnemers)

Je leert stap voor stap hoe je de BaByMassage handgrepen toepast bij je eigen kindje.  Daarnaast behandelen we verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld het  motorische ontwikkeling stimuleren en omgaan met darmkrampjes. Om zoveel mogelijk  rust te bewaren voor de kindjes, mag per kindje één ouder aanwezig zijn. Jullie kunnen elkaar per les wel afwisselen. Op maandag- of donderdagochtend. 

4 lessen van 90 minuten voor €90 

 

Duo vorm (2 kindjes + ouder(s)

In 2 lessen van 90 minuten leer je alle handgrepen van de BaByMassage. Hierbij mogen allebei de ouders van ieder kindje aanwezig zijn als je dat wilt. Het is leuk om elkaar af te kunnen wisselen met de massage en zo samen met jullie kindje een intiem  moment te beleven. Voor de duo-lessen plannen we de tijden en dagen in overleg. 

2 lessen van 90 minuten voor €100
Heb je het BabyTotaalPakket afgenomen, dan betaal je eenmalig €10 extra.

Individueel

Onverdeelde aandacht en rust voor jou en je kindje.  In 2 lessen van 60 minuten leer je de handgrepen van de BaByMassage. We stemmen het tempo tijdens de lessen af op de behoeften van jouw kindje. Een fijn moment als ouder(s) om contact te maken met je kindje.Tijden en dagen in overleg.

2 lessen van 60 minuten voor €120 >
Heb je het BabyTotaalPakket afgenomen, dan betaal je eenmalig €30 extra.

 

  MAAK EEN AFSPRAAK