Personal training

Je weet dat sporten goed voor je is, alleen zie je het niet zitten om in je eentje of in een groep te trainen. Dan is een personal trainer precies wat je nodig hebt. Een personal trainer heeft de volledige focus op jou en helpt je om je doelen te behalen.

Wat is personal training?


De naam zegt het al, een personal trainer is er voor jou alleen. Samen stel je doelen vast en gaat intensief aan de slag om ze te behalen. Een personal trainer begeleidt je, zodat je het maximale uit je training haalt

Wat kan je verwachten van personal training?

  • Deskundige 1-op-1 begeleiding
  • Persoonlijke doelen
  • Fit worden in je eigen tempo

Sporten met een personal trainer
in Parkstad en Maastricht

Als je het niet prettig vindt om in een groep te trainen of als je graag een stok achter de deur hebt in de vorm van persoonlijke begeleiding is personal training echt ideaal. De personal trainer daagt je uit, motiveert je en bewaakt ondertussen je voortgang.

Wat kost personal training?

Je kan kiezen voor 1-op-1 sessies of personal training boeken samen meteen vriend(in). Het traject start altijd met een intakegesprek. Hierin bespreken we je doelen en wensen en stellen we een persoonlijk trainingsschema op. De prijs hangt af van de duur van je traject en of je alleen of samen traint. Bekijk hier onze actuele tarieven.

  MAAK EEN AFSPRAAK

Sporten tijdens of na je zwangerschap

Ben je (net) zwanger of is je kindje al geboren? Dan zijn er bij Bekkencentrum Schambergen verschillende mogelijkheden om fit te worden en te blijven. In kleine groepjes coachen en adviseren we je, terwijl je ook werkt aan een fit lichaam.