Femfit

Je weet dat sporten goed voor je is en je hebt zin om lekker aan de slag te gaan. Het liefst sport je met vrouwen, dat voelt goed. Goed nieuws: FemFit is er voor vrouwen die fit willen worden en blijven. Of je nu zwanger bent, een paar maanden geleden bevallen bent of helemaal geen moeder bent: alle vrouwen zijn welkom bij FemFit in Parkstad en Maastricht!

Wat is FemFit?

In een uitdagende sessie van 45 minuten sporten we samen in de buitenlucht. Je kan altijd instappen en we passen de oefeningen aan op jouw niveau. De natuur biedt alle ruimte en mogelijkheden om je conditie te verbeteren en je spieren sterker te maken.

Wat kan je verwachten van FemFit?

  • Uitdagende lessen van 45 minuten
  • Sporten met alleen vrouwen
  • Lekker bezig zijn in de buitenlucht
  • Begeleiding door ervaren bekkenfysiotherapeuten

Sporten met andere vrouwen
in Parkstad

Dat klinkt goed, vind je ook niet? Veel vrouwen vinden het fijner om met alleen vrouwen te sporten. Bij FemFit kan je sporten in een relaxte sfeer, met deskundige begeleiding van onze bekkenfysiotherapeuten. Ze weten wat jouw lichaam nodig heeft en moet doen om fit te worden en te blijven. Daarnaast is het ook fijn om in contact te komen met vrouwen uit je omgeving. Samen sporten geeft je echt een boost!

Wat kost FemFit?

Je kan een 10-rittenkaart kopen of een halfjaarabonnement afsluiten. Zo bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je met ons mee komt sporten. Je vindt onze actuele tarieven hier.

 

  MAAK EEN AFSPRAAK

Sporten tijdens of vlak na je zwangerschap

Wil je sporten met andere zwangeren en je voorbereiden op de bevalling, of ben net bevallen en wil je (weer) fit worden? Dan zijn ZwangerFit en MaMaFit misschien interessant voor je. Je kan bij ons ook sporten met je baby tijdens FitmetjeBaBy.