MaMaMassage

Ben je toe aan wat tijd voor jezelf om je batterij op te laden tijdens je zwangerschap? Trakteer jezelf of een vriendin dan op een ontspannende MaMaMassage bij Bekkencentrum Schambergen.

Wat is MaMaMassage?


Tijdens een ontspannende massage van 20 of 40 minuten komen al je spieren tot rust. En jij ook. Je hoeft even nergens aan te denken. Op de speciale massagetafel voor zwangere vrouwen lig je heerlijk en kan je even bijtanken, terwijl een fysiotherapeut je spieren losmaakt.

Massage tijdens je zwangerschap in Parkstad en Maastricht

Tijdens je zwangerschap kan je last hebben van vermoeide en zware benen, stijve schouders en nek en rugpijn. Niet zo gek ook, je buik groeit en je rug, nek en schouders moeten je groeiende borsten dragen. Gun jezelf daarom een halfuurtje ontspanning met een massage tijdens je zwangerschap. Je hoeft alleen maar te liggen en je ogen te sluiten, wij doen de rest. Na de massage ben je lekker relaxed en kan je er weer tegenaan!

Wat kost MaMaMassage bij Bekkencentrum Schambergen?

Je kan kiezen voor een losse massage of een strippenkaart van 5 of 10 strippen afnemen. Ook leuk om cadeau te geven aan je zwangere zus of vriendin! Bekijk hier onze actuele tarieven.

 

  MAAK EEN AFSPRAAK