FitmetjeBaBy®

FitmetjeBaBy®

Samen met je kindje lekker bewegen is niet alleen goed voor je conditie, maar ook voor jullie band.
Een bijkomend voordeel: je hebt geen oppas nodig als je wilt gaan sporten!

Wat is FitmetjeBaBy?


Als je baby tussen de 3 en 8 maanden oud is, kunnen jullie samen komen sporten. Onder begeleiding van een gecertificeerde sportinstructrice doen jullie oefeningen op muziek. FitmetjeBaBy is ideaal voor moeders die na de bevalling weer fit willen worden samen met hun baby.

Wat kan je verwachten tijdens FitmetjeBaBy

  • 6 lessen van 75 minuten (extra lessen bijboeken is mogelijk)
  • Spierversterkende oefeningen met je baby
  • Contact met andere kersverse moeders
  • Veilig fit worden
  • Kleine groepjes van maximaal 6

Sporten met je baby in
Parkstad

Je hebt na je zwangerschap zin om weer te bewegen, maar het is bijvoorbeeld lastig om op oppas te regelen of je hebt je kindje gewoon graag bij je. Dan is FitmetjeBaBy echt iets voor jou. Op een laagdrempelige manier bewegen, met je kindje dicht bij je. Het doel van Fit met je baby is om rustig conditie en spierkracht op te bouwen.

Wat kost FitmetjeBaBy?

Voor FitmetjeBaBy zijn er pakketten van 6 of 10 lessen beschikbaar. Wil je samen met je ZwangerFit groep doorgaan met FitmetjeBaBy? Geef dit aan en we bespreken de mogelijkheden. Bekijk hier onze actuele tarieven.

  MAAK EEN AFSPRAAK

Sporten rondom de zwangerschap

Wil je sporten met andere zwangeren en je voorbereiden op de bevalling, of sport je graag zonder je kindje en met andere vrouwen? Dan zijn ZwangerFit, MaMaFit en FemFit misschien interessant voor je.